Åsele Kraft

ÅselekraftÅsele Kraft AB har sitt säte i Åsele kommun. Bolaget bildades 1914 och fick det namn som företaget alltjämt bär. Företaget drivs fortfarande efter ursprungsidén att verka inom de för vår bygd så viktiga områden som produktion och distribution av elenergi.

Vår affärs idé

Att tillgodose lokalmarknadens behov av överföring av elenergi genom helhetsåtagande för drift, underhåll och service.
Möta den ökade och stimulerande konkurrensen inom elsektorn genom att ge våra kunder trygga elleveranser och service genom kunnig personal.

Nära Er som kund

Vi finns nära dig. På så sätt kan vi ge bästa möjliga service. Du får snabbt information om våra tjänster och priser, vi kan ta emot uppgifter om mätarställningar eller flyttanmälningar.
Vi känner ett mer personligt ansvar eftersom våra kunder bor i samma grannskap som vi. Med vår lokala kännedom har vi lätt att förstå och sätta oss in i problem och frågor som kan uppstå.

Samarbetet med Skellefteå Kraft AB ger oss extra styrka
Samtidigt som vi har det lilla lokala elbolagets alla fördelar, har vi genom vårt samarbete med Skellefteå Kraft AB, samma resurser som ett stort bolag.

Viktigt att se till helheten

När du ska välja elleverantör är det viktigt att du ser till helheten. För visst vill du ha ett elbolag som både kan garantera säkra elleveranser till ett bra pris, erbjuda service och tillgänglighet. Och samtidigt hjälpa dig att se över dina energikostnader. Vi hoppas att du ser det som ett gott val att förbli kund hos oss!

Källa: www.aselekraft.net