Sekretesspolicy

Alla online betalningar är säkra och säkras. Vi har skapat en trygg miljö transaktion. Beställningssystemet vi använt är branschstandard för krypteringsteknik för att skydda din privata information som registrerats på vår sida. Krypteringssystemet ger dig säkerhet och trygghet när webbläsaren och det lokala nätverket stöder användning av krypterade dataöverföringar.

Säkerhet och personlig information
Skydda din icke-offentlig personlig information
Hantera din personliga information med omsorg. Vi kommer att göra vårt bästa för att säkerställa tillförlitligheten, säkerheten och integriteten av information. Vi tror att kvaliteten på skyddet av personuppgifter som vi erbjuder är överlägsen. Detta garanteras av vårt team av experter på informationsbehandling.

Vi skyddar dina data på följande sätt:
* Dina personuppgifter kommer inte att säljas eller ges till tredje part.
* Din data lagras säkert i en databas som är tillgänglig för obehöriga.
* Uppgifter Transaktionen krypteras och skickas över Internet, kan de inte piratkopior.
* Din e-postadress används bara en gång, för att avsluta din beställning. Vi kan också skicka du erbjuder nyhetsbrev och andra utskick om vår butik.
* Om du inte vill ta emot utskick, låt oss bara veta. Vi kommer att sluta skicka dig e-post.
* Vi kommer att anta denna uppförandekod.
Vi skyddar dina data på följande sätt:
* Ditt namn, adress och telefonnummer: vi använder dem för att hantera leverans av din beställning på rätt sätt. * Din e-postadress används för att uppdatera status för din beställning.
* Information om betalning, såsom ditt kreditkortsnummer eller bankkonto: det kommer att användas för att slutföra beställningen.

Liksom alla nätbutiker, håller vi koll på besökta sidor och vilka delar av platserna används mer intensivt. På detta sätt kan vi förbättra. Dessa uppgifter kommer inte att användas för att komponera en profil av våra besökare.

Erasure eller data ändras
Om du vill defaces eller ändrar dina data, kan du skicka din förfrågan per post eller e-post. Det är inte möjligt att ändra namnet på en faktura.

Säker internetuppkoppling till betalnings
Vid beställning, är kopplingen mellan dig och våra webbplatser säkra. Med hjälp av SSL-data från transaktionerna sänds i krypterad form på Internet. Du behöver inte ett speciellt program för att betala med SSL. Vi verifierar en säker anslutning via SSL "hänglås" längst ned i webbläsaren.

Försäljningsvillkor klar
Du kan kontrollera de allmänna villkoren för försäljning från våra webbplatser.
tillbaka